Diensten

Strategisch

Planning to Win Canvas

Strategische verdieping waarbij een gedegen fundament wordt gelegd onder aspiraties en de salesmachine:

 • Setting yourself up for succes: Hoe ziet het speelveld eruit, wanneer is er succes?
 • Where to Play &  how to win: Waar wordt gespeeld, welke regio, welke segmenten, welke doelgroepen en met welke onderscheidende propositie?
 • Playing to Win: Winnende klantbenadering, organisatie en activiteiten

Groeistrategie in een dag

Salesguide groeistrategie in een dag biedt u binnen 1 dag inzicht in uw belangrijkste afzetmarkten, inzicht in uw groeipotentieel en concrete leads om uw ambities waar te maken. Door uw klantdata te combineren met onze marktdata geven we u inzicht in welke markten u actief bent, waar u het meest winstgevend bent en welke markten voor u het meeste groeipotentieel hebben.

Organisatorisch

Salesforce.com CRM

Salesguide CRM biedt plug & play oplossingen voor een optimale salesinfrastructuur. Voor een vast basistarief kunt u met een kant en klaar en met data ingericht CRM systeem (Salesforce.com) aan de slag. Salesguide is zelf een cloud organisatie. Er is een ruime kennis voorhanden in de inrichting en gebruik van sales enablers als (niet uitputtend): Salesforce.com, Google Apps voor Business, Mailchimp, WordPress, Magento, Leadtracker, Invoiceportal.

Salesguide Recruitment & Interim

Salesguide recruitment & interim werft en selecteert sales professionals voor haar klanten. Dat kan zijn op tijdelijke basis of om vast in dienst te treden. Omdat wij vanuit Salesguide dagelijks met diverse sales trajecten en activiteiten betrokken zijn, kunnen wij als geen ander de selectie maken. Ons netwerk biedt ons een groot aanbod van kandidaten in diverse sectoren.
Salesguide onderscheidt drie wervingsvormen:

 1. Werving & Selectie
  De kandidaat treedt gelijk bij u in dienst. Salesguide biedt een trainingsprogramma aan om de instroom te begeleiden en kan de agenda van de nieuwe sales vullen met afspraken, zodat een inwerkperiode efficiënt en effectief besteed kan worden.
 2. Werving & Selectie met overname na interim periode
  De door ons geworven kandidaat wordt door Salesguide aangenomen en zes maanden door door ons begeleid. De intentie is de kandidaat na zes maanden in dienst te nemen, maar u kunt in deze periode beoordelen of de kandidaat voldoende kwalificeert.
  Onze werving&selectie fee wordt in deze periode pro-rato afgeschreven en opgenomen in het uurtarief, waardoor u een minder groot kostenrisico loopt mocht de kandidaat in deze periode toch niet voldoen.
  Wij begeleiden en waar nodig trainen de kandidaat op een in samenspraak met u te maken ontwikkelprogramma. Hierin worden de KPI’s vastgesteld waarop de kandidaat zal worden beoordeeld.
 3. Interim
  De kandidaat is in dienst van Salesguide en wordt door u ingehuurd om de overeengekomen werkzaamheden gedurende bepaalde tijd te verrichten.
Sales Training & Opleiding

Salesguide Training & Opleiding biedt u de mogelijkheid uw eigen medewerkers

 • Online sales essentials
 • Online marketing essentials
 • Leadgeneratie, -kwalificatie en -management
 • Voorbereiden van gesprekken en gespreksvaardigheden
 • Closen van deals
 • Cold calling
 • Omgaan met weerleggingen en argumentatie
 • Beurstraining
 • Adviserend verkopen
 • com gebruikers en beheerderstrainingen
 • Commerciële Vaardigheden voor de Binnendienst
 • Accountmanagement
 • Business cases en ROI’s
 • Sales strategie en actie
 • Sales vaardigheden voor niet-sales medewerkers

Uitvoerend

Online sales

De snelheid waarmee online kanalen innoveren blijft toenemen. Om bij te blijven wordt het uiterste gevraagd van organisaties.  Nieuwe disruptieve modellen liggen continu op de loer. Via de pay as you grow aanpak van Salesguide kunt u zich richten op wat voor u succesvol is. De infrastructuur van mensen, processen en systemen maakt het mogelijk dat u direct over de laatste nieuwe kennis beschikt om nieuwe leads via online kanalen te genereren en deze via een nurteringprogramma en leadscoring  op kortere of langere termijn te converteren. Salesguide heeft haar expertise op de gebieden van online marketing, online advertentie instrumenten, online toolings en de achterliggende infrastructuur.

Telesales

De inzet van het telesales leidt vaak snel tot resultaat of u beschikt over relevante feedback van uw klanten of prospects. De ervaren en getrainde sales consultants van Salesguide ondersteunen u in uw campagnes en zorgen voor conversie.

Fysieke sales

De Sales Consultants van Salesguide voeren bezoeken voor u uit en closen de deals. Daarnaast zorgt Salesguide voor de juiste beursbezetting, het bijwonen van voor uw sales relevante opleidingen, het bijwonen van partner of branche events en dragen zorg voor de conversie naar orders.

Leadgeneratie

Salesguide draagt er zorg voor dat u niet met hagel hoeft te schieten. Salesguide draagt zorg voor gerichte leads, bedrijven, contactpersonen en contactgegevens binnen de juiste segmenten en doelgroepen.

Meer weten?

Back to Top