De salesgids

Sales consultancy met behulp van de Salesgids

Uw gids naar de toekomst: Het geheel van uw plannen, het denken en doen bepalen het succes van uw onderneming. Alles wat u onderneemt, doet u met de wensen van uw klant in het achterhoofd. De Salesguide is een handleiding, een gids waarin uw Sales denken en doen beschreven staat. Zodat uw format duidelijk, deelbaar en vooral schaalbaar is. De aanbevelingen uit de Salesguide zullen als een stappenplan worden gepresenteerd. Alles wat u niet zelf kunt of wilt uitvoeren, zou u over kunnen laten Salesguide.

Sales consultancy en uitvoer

Een integrale aanpak van Sales. Dit houdt in dat er meerdere Sales disciplines worden aangewend om het optimale resultaat te behalen.
Hierbij wordt eerst nagedacht over de aanpak om daarna de Salesgids zo effectief mogelijk te kunnen uitvoeren. Salesguide probeert sales consultancy begrijpbaar te maken met een uitgebreid document.

Salesguide benadert sales als het geheel van denken en doen, dus voert de sales indien gewenst ook voor u uit. Salesguide is continu op zoek naar onderscheidende B2B producten & diensten. Wij helpen u uw doelgroepen te overtuigen van uw toegevoegde waarde.

Integrale aanpak van sales

Sales handleiding

Maak een afspraak

1. Intake

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een salesconsultant wordt bepaald wat Salesguide eventueel voor uw bedrijf zou kunnen betekenen.

2. Salesgids

De daadwerkelijke vraag van de onderneming in kwestie wordt achterhaald. De vraag kan strategisch, operationeel of faciliterend van aard zijn. Dit wordt aan de hand van de Salesgids gedaan.

3. Naast sales consultancy ook uitvoering

U heeft nu een format om uw bedrijf een boost te geven. Mocht u bepaalde zaken niet zelf willen of kunnen uitvoeren dan biedt Salesguide de tools, de kennis en de mankracht om uw doelstellingen te realiseren.

Back to Top