Handen en voeten

Sales outsourcing

Hoe gaat u uw plan handen en voeten geven? Hoe zorgt u ervoor dat u uw infractructuur gaat benutten? Hoe komt u aan uw leads? Gaat u ze bellen, bezoeken of via online middelen benaderen? Met welke (marketing middelen)?

Online sales

De snelheid waarmee online kanalen innoveren blijft toenemen. Om bij te blijven wordt het uiterste gevraagd van organisaties.  Nieuwe disruptieve modellen liggen continu op de loer. De infrastructuur van mensen, processen en systemen maakt het mogelijk dat u direct over de laatste nieuwe kennis beschikt om nieuwe leads via online kanalen te genereren en deze via een nurteringprogramma en leadscoring  op kortere of langere termijn te converteren. Salesguide heeft haar expertise op de gebieden van online marketing, online advertentie instrumenten, online toolings en de achterliggende infrastructuur.

Telesales

De inzet van het telesales leidt vaak snel tot resultaat of u beschikt over relevante feedback van uw klanten of prospects. De ervaren en getrainde sales consultants van Salesguide ondersteunen u in uw campagnes en zorgen voor conversie.

Leadgeneratie

Salesguide draagt er zorg voor dat u niet met hagel hoeft te schieten. Salesguide draagt zorg voor gerichte leads, bedrijven, contactpersonen en contactgegevens binnen de juiste segmenten en doelgroepen. Sales outsourcing bespaart u veel hoofdpijn.

Fysieke sales

De Sales Consultants van Salesguide voeren bezoeken voor u uit en closen de deals. Daarnaast zorgt Salesguide voor de juiste beursbezetting, het bijwonen van voor uw sales relevante opleidingen, het bijwonen van partner of branche events en dragen zorg voor de conversie naar orders.

Integrale aanpak van sales

telesales, online sales, leadgeneratie, fysieke sales, sales

Maak een afspraak

1. Intake

In een vrijblijvend gesprek met een salesconsultant zal de vraag worden bepaald. Dit kan over online sales, telesales, fysieke sales of leadgeneratie gaan.

2. Salesgids

Er zal een salesgids worden opgesteld waarin het probleem en de oplossing wordt beschreven.

3. Eventuele sales outsourcing

Mocht u bepaalde aanbevelingen niet zelf kunnen of willen uitvoeren dan zou u kunnen besluiten om tot sales outsourcing over te aan. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Back to Top