Het lichaam

Sales training, CRM & Werving en selectie

Welke mensen, processen en systemen heeft u nodig om uw doelen te bereiken? Beschikt u over de juiste capaciteit en infractructuur? Welke mensen en middelen gaat u wanneer inzetten? Hoe gaat u dit rapporteren en forecasten? Wat zegt uw gevoel?

CRM Salesforce.com

Salesguide CRM biedt plug & play oplossingen voor een optimale salesinfrastructuur. Voor een vast basistarief kunt u met een kant en klaar en met data ingericht CRM systeem (Salesforce.com) aan de slag. Salesguide is zelf een cloud organisatie. Er is een ruime kennis voorhanden in de inrichting en gebruik van sales enablers als (niet uitputtend): Salesforce.com, Google Apps voor Business, Mailchimp, WordPress, Magento, Leadtracker, Invoiceportal.

Werving en selectie

Salesguide werft en selecteert sales professionals voor haar klanten. Dat kan zijn op tijdelijke basis of om vast in dienst te treden. Omdat wij vanuit Salesguide dagelijks met diverse sales trajecten en activiteiten betrokken zijn, kunnen wij als geen ander de selectie maken.
Salesguide onderscheidt drie wervingsvormen:

 1. Werving & Selectie
  De kandidaat treedt gelijk bij u in dienst. Salesguide biedt een trainingsprogramma aan om de instroom te begeleiden en kan de agenda van de nieuwe sales vullen met afspraken, zodat een inwerkperiode efficiënt en effectief besteed kan worden.
 2. Werving & Selectie met overname na interim periode
  De door ons geworven kandidaat wordt door Salesguide aangenomen en zes maanden door door ons begeleid. De intentie is de kandidaat na zes maanden in dienst te nemen, maar u kunt in deze periode beoordelen of de kandidaat voldoende kwalificeert.
  Interim
 3. De kandidaat is in dienst van Salesguide en wordt door u ingehuurd om de overeengekomen werkzaamheden gedurende bepaalde tijd te verrichten.

Sales training & Opleiding

Salesguide Training & Opleiding biedt u de mogelijkheid uw eigen medewerkers te trainen op het gebied van.

 • Online marketing/sales vaardigheden
 • Sales gesprektraining: omgaan met weerleggingen en het closen van deals.
 • Telesales vaardigheden: coldcalling en het opstellen van een belscript.
 • Leadgeneratie, -kwalificatie en -management

Integrale aanpak van sales

Salesforce.com, CRM, Salesguide recruitment, interim, training en opleiding, werving en selectie

Maak een afspraak

1. Intake

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een consultant wordt bepaald wat Salesguide eventueel voor uw bedrijf zou kunnen betekenen.

2. Salesgids

De daadwerkelijke vraag van de onderneming in kwestie wordt achterhaald. De vraag kan strategisch, operationeel of faciliterend van aard zijn. Dit wordt aan de hand van de Salesguide gedaan.

3. Sales training, CRM & Werving en selectie

U heeft nu een format om uw bedrijf een boost te geven. Mocht u bepaalde zaken niet zelf willen of kunnen uitvoeren dan biedt Salesguide de tools, de kennis en de mankracht op het gebied van Sales training, CRM & Werving en selectie.

Back to Top