Werken bij Salesguide

Vacatures

Salesguide is continu op zoek naar ambitieuze en pro-actieve collega’s voor ons kantoor in Rotterdam/Capelle aan den IJssel nabij de Erasmus Universiteit. We zoeken professionals die aan de start van hun carrière staan, of al wat ervaring hebben en willen groeien binnen sales. Of het nu op het gebied van fysieke of online sales is, samen met jou proberen we elke dag weer te ontwikkelen.

Wij vinden het belangrijk dat jij plezier in je werk hebt, comfortabel voelt in je functie en ambities hebt om te groeien. We zullen met je meedenken om deze ambities te behalen. Doordat jij de ambities nastreeft groeien we samen naar een gemeenschappelijk doel; nog succesvoller worden!

Ben je geïnteresseerd om bij ons te werken? Kijk hieronder voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Wil je eerst nog een indruk krijgen hoe het is om bij ons te werken? Volg ons dan op Instagram en/of Facebook om een impressie te krijgen van je toekomstige collega’s.

 

B2B Sales Consultants Binnendienst met doorgroeimogelijkheden voor diverse opdrachtgevers

B2B telesales vacatures in Rotterdam/ Capelle! Wil je werken voor aansprekende klanten? Heb je talent en ambitie en zoek je doorgroeimogelijkheden? Salesguide is in dat geval op zoek naar jou!
Lees meer →

 

ICT Salesconsultant B2B

Salesguide zoekt gedreven B2B Sales Consultants Binnendienst met ICT affiniteit! Ambitie om naar Sales Consultant Online of Buitendienst door te groeien wordt gestimuleerd.
Lees meer →

 

Kwalitatieve B2B sales als bijbaan of vanuit huis!

Wil jij actief zijn binnen kwalitatieve B2B sales? Combineer je dit met een studie of een thuissituatie die flexibiliteit vraagt? Zoek je daarom een omgeving die je faciliteert in je doorontwikkeling en je de gewenste flexibiliteit biedt?
Lees meer →

 

Stagelopen bij Salesguide!

Op zoek naar een stage bij een erkend leerbedrijf voor je HBO of MBO opleiding? Bij ons kun je terecht voor je oriëterende-, meeloop- of je afstudeerstage. Solliciteer voor een leuke stage in sales en marketing!
Lees meer →

Back to Top