Salesguide | B2B Sales & Marketing
Klanten winnen
edited.jpg

Werkenbij

Ambities Verbinden

Vacature SalesTalenten B2B sales (junior, medior, senior, c-level)

Ambitie en flexibiliteit

Wil jij actief zijn binnen kwalitatieve B2B sales? Ben je een zelfstarter en zoek je een omgeving die je enerzijds faciliteert in je doorontwikkeling maar je ook flexibiliteit biedt? En wil je meebouwen aan ons bedrijf? Dan willen we graag met je kennismaken.

Salesguide werkt voor een diverse gerenommeerde klanten: van corporates als Pon, Konica Minolta, Assa Abloy, en een van de Big 4’s tot snelgroeiende scale-ups als Exasun, Order2Cash en Airborne. Al onze klanten hebben gemeen dat ze een groeiambitie hebben en dat ze daarvoor op zoek zijn naar gedreven en intrinsiek gemotiveerde teamleden die kunnen helpen deze ambitie waar te maken. Indien er sprake is van een goede match behoort doorstroom naar de klantorganisatie ook zeker tot de mogelijkheden.

Kernwaarden van Salesguide

Onze kernwaarden zijn willen, kennen en kunnen. Willen staat voor je ambitie die in lijn moet zijn van wat je gaat doen. Kennen gaat over zelfkennis maar ook de wens om de ander te kennen. Tot slot kunnen: we moeten kunnen waarmaken wat we beloven.

Wat ga jij doen? Leveren!

Van jou als gedreven SalesTalent verwachten wij dat je een bijdrage levert aan de groei van (een van) onze klanten. En Salesguide gaat je daarbij helpen. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van vooraf opgestelde doelstellingen.Onze klanten vragen van ons dat we leveren wat we afgesproken hebben. Dat betreft natuurlijk een hele tevreden klant en het gewenste resultaat maar vooral ook de bouwstenen om hiertoe te komen. Denk hierbij onder andere aan het gedisciplineerd uitvoeren van de gewenste taken, het op de juiste wijze verrijken en kwalificeren van data, het benutten van de online, telefonische en fysieke kanalen, het continu verbeteren van het salesproces en het zorg dragen voor de juiste heldere rapportages en bijbehorende alignment tussen alle betrokkenen.

Wat vragen wij?

Als ideale kandidaat verwachten we een grote dosis nieuwsgierigheid en zelfstandigheid. Klanttevredenheid staat bij jou voorop. Je denkt in oplossingen en niet in excuses, je luistert meer dan je zendt, je bent flexibel en werkt zeer resultaatgericht. Verder bezit je minimaal een HBO werk- en denkniveau en de motivatie je in het B2B sales vakgebied verder te ontwikkelen.

Indien je thuissituatie flexibiliteit vraag is thuiswerken ook mogelijk. Parttime werken eveneens. Wel verwachten we een minimale inzet van 16 uur per week. Salesguide werkt met een marktconforme basisvergoeding die bij succes voor de klant met een bonus kan worden verhoogd.

Interessant?

Stuur je sollicitatie met CV naar werken@salesguide.nl.

Voor meer informatie en sollicitatie kun je contact opnemen met Salesguide op het algemene telefoonnummer 010 – 351 00 80, met Simon Evenblij op 06-50129030 of maak gebruik van het formulier op deze pagina.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Tijdelijk, Stage, Freelance / ZZP

Marketing & Sales Network

Salesguide is continu op zoek naar partijen waarbij een wederzijdse versterking en versnelling mogelijk is. Vanuit het principe win win. Of het gaat om:

  • Sales medewerkers

  • Interim sales specialisten en/of managers

  • Klanten

  • Leveranciers van sales producten of diensten

Wij komen graag met je in contact!

Our Office

Rivium Westlaan 19
2909LD Capelle aan den IJssel
The Netherlands